Våra kunder

Vi har fått äran att lära känna många företagare och verksamheter genom åren. Vi arbetar med både stora bolag samt mindre företag. Alla inom en mängd olika branscher. Beroende på storlek och behov så använder kunderna olika delar av Odoo. Efter en implementation av Odoo så hjälper vi även självklart våra kunder att under tid underhålla systemet och se till att funktionaliteten som används är up-to-date.

Inspireras av några av våra kunder


Maria Åkerberg

Maria Åkerberg är ett familjeföretag från Frillesås på den svenska västkusten och Sveriges främsta varumärke inom professionell, naturlig hudvård.

Läs om deras resa mot Odoo 15 här


Nox Consulting

Nox Consulting AB arbetar för att förändra och förbättra arbetsmarknaden. De arbetar inom konsultbranschen och drivs av att bana väg för egenföretagande.

Läs mer om hur Nox använder Odoo

Vill du också bli vår kund?

Kontakta oss så kan vi prata om hur du kan förbättra dina processer snabbt och till en låg kostnad.


Införandet av Odoo som plattform har varit helt avgörande för NOX Consultings förmåga att växa snabbt på en föränderlig marknad. Odoo ger en unik möjlighet att dels utveckla anpassningar mot egna affärsprocesser och dels samla data från ERP, CRM, Marketing, Web, med mera i en och samma databas. Tillsammans med Linserv har NOX Consulting digitaliserat en hel del av bolagets interna processer, vilket lett till en kraftig lönsamhetsökning 2022. Linserv har med djup förståelse för Odoo samt egna utvecklingsresurser varit den enskilt viktigaste leverantören för NOX Consultings framgångsresa.

Josef Ramslöv - Verksamhetsansvarig NOX Consulting AB

Några av våra kunder