Kundcase

Maria Åkerberg

Maria Åkerberg är ett familjeföretag från Frillesås på den svenska västkusten och Sveriges främsta varumärke inom professionell, naturlig hudvård. Maria Åkerbergs affärsprocesser genomförs med stöd av Odoo; allt från försäljning, marknadsföring och bokföring till produktion och lager.

Tredubblad produktion med hjälp av Odoo

Genom att använda Odoo har Maria Åkerberg kunnat öka sin produktion utan att behöva anställa mer personal. Så här säger grundaren Mikael Åkerberg om deras användning av Odoo:

"Vi ville ha möjligheten att kunna anpassa vår programvara efter våra behov. Vi behövde en programvara som vi kunde växa med. Vi var också i behov av spårbarhet, produktion, redovisning och att ha all funktionalitet i samma system. Genom att använda Odoo har vi kunnat tredubbla vår produktion utan att behöva anställa mer personal."

Resan mot Odoo 15

I sin resa mot Odoo 15 arbetade Linserv och Maria Åkerberg tätt ihop för att anpassa systemet efter deras verksamhet. 

Så här säger Stephen Schmidt på Linserv om projektet:


”För att göra detta projekt framgångsrikt behövde vi lägga fokus på tre saker.  Det första var att ha en tydlig vision. Planen var att utnyttja företagets kärnfunktionalitet utan att göra onödiga ändringar. 


Lika viktigt var det att förbättra affärsprocesserna för att se ett värde av att använda Odoo och få ut den effektivitet som Odoo erbjuder. Detta resulterade i bättre rapportering, bättre KPI:er, bättre analyser och ett bättre arbetsflöde i den dagliga verksamheten.


Den sista punkten var att använda utveckling för att lösa specifika problem. Vi på Linserv arbetade nära med Maria Åkerberg för att säkerställa att specialanpassningarna var så få som möjligt och att de verkligen tillförde ett värde till verksamheten."


Odoo Success Story

Även Odoo själva har besökt Maria Åkerberg för att prata om deras användning av systemet och hur det har påverkat deras verksamhet. Kika gärna på videon för att se vad Maria Åkerberg själva säger om Odoo.

Kom i kontakt med MÅ

 Handla Maria Åkerberg

 ​Följ på LinkedIn

 Följ på Facebook

 Följ på Instagram