Kundcase

Nox Consulting

NOX Consulting AB arbetar för att förändra och förbättra arbetsmarknaden. De arbetar inom konsultbranschen och drivs av att bana väg för egenföretagande. NOX Consulting driver också initiativet CIOCO2 med syfte att sprida kunskap och medvetenhet om vilken påverkan digitalisering och IT har på vårt klimat.

Odoo har bidragit till ökad försäljning

Med Odoo har NOX Consulting digitaliserat en hel del av bolagets interna processer, vilket har lett till en kraftig lönsamhetsökning. Den manuella datainmatningen har minskats, vilket har lett till att försäljningen har ökat.


Så här säger Josef Ramslöv på NOX Consulting om varför de valde att använda Odoo:


”Som vilket startföretag som helst började vi smått med låga kostnader och vi använde vad vi hade till hands vid den tiden. När vi växte blev detta inte alls hållbart. Vi behövde hitta ett system som kunde växa med oss och Odoo var den perfekta lösningen med allt på samma ställe. Det är ganska unikt.


Linserv hjälper oss att inte göra för komplicerade saker, att hålla oss så nära standard som möjligt. Vi vet att anpassningar vi gör driver underhåll och speciellt när det kommer till versionslyft. Då kan det bli ganska tungt om man har för många anpassningar. Å andra sidan hjälper det vår dagliga verksamhet. Så vi behöver balansera dessa två mot varandra.”

Tillsammans med Linserv implementerade NOX Consulting Odoo i sin dagliga verksamhet. Så här säger Stephen Schmidt på Linserv om projektet:


”NOX Consulting valde Odoo som ett standard affärssystem, det huvudsakliga affärssystemet de skulle använda för att automatisera alla deras komplicerade administrativa processer. Samtidigt behövde vi även hålla Odoo öppet för att integreras med andra system, så som deras A.I., för att tolka mycket data i andra databaser.”


Odoo Success Story

Även Odoo har besökt NOX Consulting för att prata om deras användning av systemet och hur det har påverkat deras verksamhet. Kika gärna på videon nedan för att se vad NOX Consulting själva säger om Odoo.

Kom i kontakt med NOX

 Besök webbplatsen

 Följ på LinkedIn

 Följ på Facebook

 Följ på Instagram