Cloudworkz

Cloudworkz är vår dedikerade molnmiljö. Byggd på OpenStack-teknik är Cloudworkz säker, flexibel och optimerad för Odoo. Kostnadseffektiv infrastruktur för kunder med höga affärskrav på tillgänglighet, flexibilitet och säkerhet. En fullständig CI/CD- och drifttjänst som inte kräver någon specialiserad IT-kompetens av dig.

CLOUDWORKZ SLA


Be om en offert

Administration

Vi övervakar ert system och håller allt uppdaterat. Vi implementerar korrigeringar och uppdateringar regelbundet för att företagets verksamhet ska flyta på, samt ger råd om risk- och säkerhetsbedömningar

Säkerhetskopiering

Dina data är viktiga för oss. Därför säkerhetskopierar vi alltid våra servrar. Vi är aldrig mer än ett samtal bort från att återställa dina företagsfiler!

En komplett lösning utan kompromisser

OpenStack och kostnadseffektiv heltäckande drifttjänst. Optimerad för företag som vill minimera beroendet av egen infrastruktur och expertis.

Hög tillgänglighet, säkerhet och prestanda.

De bästa IT-lösningarna bygger numera på öppen källkod. Allt fler företag ser öppen källkod som ett strategiskt beslut och som en del av deras framgång. Gör som Android, Google, Amazon, Spotify, Tesla och många andra och bygg era IT-lösningar med öppen källkod.

Cloudworkz-tjänster

Smart Client 

Vår tjänst Smart Client inkluderar beställning, leverans och underhåll av er hårdvara. Smart Client innebär att ni får en standardkonfiguration anpassad för ert företag samt en årlig kontroll av alla datorer. Detta ger er en så problemfri användarupplevelse som det är möjligt att få.

Smart Client inkluderar Panda Adaptive Defense 360, ett av marknadens bästa virusskydd, samt Panda System Management, som ger oss möjlighet att fjärrstyra klienterna för snabbare support. Vi kan erbjuda support, uppdateringar, ominstallation och även fjärröverföra filer eller installera programvara på era datorer.

Självklart innebär Smart Client att datorerna har allt som behövs för ert dagliga arbete, både för kontor och på distans.

Kontakta en expert

Smart Server 

Vi har ett komplett utbud av serverpaket i form av både privata, offentliga och hybridmolntjänster.

Smart Server är optimerad och anpassad efter era behov - ni betalar endast för det ni använder! Serverhantering, support, uppgraderingar, säkerhetskopiering och övervakning till en fast, hanterbar kostnad.

Vid behov kan vi integrera med era befintliga system för mer komplexa lösningar där ni kan ha flera olika serverroller.

Kontakta en expert

Smart Network 

När ni väljer Smart Network görs en behovsanalys och en kontroll av ert befintliga nätverk och sen konfigureras vår brandvägg specifikt efter ert nätverks behov. Brandväggen är fullt administrerad och möjliggör för oss att anpassa den för bästa funktionalitet och säkerhet.​

Arkitekturen ger bättre stabilitet för ditt WAN/LAN och Cloudworkz-nätverk till en lägre kostnad än motsvarande lösningar från andra tillverkare. Tjänsten inkluderar också övervakning av ditt nätverk och gratis uppdateringar av hårdvaran.

Kontakta en expert