Lär känna oss

Välkommen till Linserv! Sedan 2002 har vi hjälpt företag och organisationer att implementera Open Source-teknik. Vi tillhandahåller affärsapplikationer och IT-infrastrukturtjänster.

Vi bygger broar mellan affärer och IT, allt på ett och samma ställe!

Kontakta oss

Våra värderingar 

Fair Play

Vi tror på en ärlig och mångsidig miljö. Dessa värderingar gäller inte bara för oss på kontoret, utan också för våra kunder. Vi spelar med öppna kort eftersom vår uppförandekod kräver fair play. 

Ett öppet sinnelag

Vi är alltid öppna för nya sätt att göra gamla saker. Vi älskar utmanande frågor om vad vi gör och hur vi gör det. Vi är villiga att investera i vårt teams och våra kunders idéer.

Sammanhållning

Vi tror starkt på att teamwork är rätt väg att gå. Vi arbetar tillsammans och stöttar varandra, i arbete eller lek. Vårt mantra? Två huvuden tänker bättre än ett!

Möt några av våra medarbetare 

Martin Wilderoth

Jag älskar öppen källkod och letar alltid efter nya sätt att förbättra kundupplevelsen och optimera affärsprocesser. Jag har många års erfarenhet av ERP-system och ett starkt fokus på kundnöjdhet och arbetar aktivt för att hjälpa kunder att utveckla deras verksamheter med hjälp av Odoo.

Stephen Schmidt

Att hitta sätt att hjälpa våra kunder och vända upp och ner på ERP-marknaden med Odoo är det mest givande jobb jag någonsin haft. Jag älskar att komma till kontoret för att träffa teamet och lösa nya utmaningar med Open Source-lösningar.

Anna Sola

Att hjälpa kunder från olika branscher att implementera Odoo, förbättra deras processer och göra deras organisationer mer effektiva är en av de mest givande delarna av mitt jobb.

Lynn Lui

Att arbeta som seniorkonsult för Linserv har varit ett av de mest intressanta jobben jag har haft. Den fantastiska blandningen av branscher och kundbehov håller oss på tårna varje dag.

Kriti Nayar

Jag arbetar som seniorkonsult och jag tycker om att hjälpa våra kunder inte bara med att implementera Odoo, men också med att genom kritiskt tänkande förbättra deras affärsprocesser.

Filip Roxlund

Som teknisk supportspecialist på Linserv hjälper jag våra klienter och teammedlemmar med vardagliga problem som kan uppstå i deras system.

Ahmed Mohamoud

Jag arbetar som konsult och jag älskar att hjälpa mina klienter. När jag inte arbetar gillar jag att läsa böcker och sporta för att koppla av.

Lakshmi Ganesan

Jag är en lösningsorienterad konsult och våra kunder ger mig alltid roliga utmaningar. Jag gillar att hjälpa dem att lista ut den bästa affärsstrategin för deras företag.

Max Magnusson

Jag ser till att din IT-lösning är igång utan avbrott. Dessutom är jag en av de som först svarar i telefon när du ringer. På fritiden gillar jag att åka motorcykel eller sitta vid min dator.

Gretel Collins

Jag är en digital marknadsförings- och webbexpert. På fritiden gillar jag att spela datorspel med min dotter, lyssna på musik, läsa och måla.

Gediminas Venclova

Jag är en Odoo-utvecklare och jag gillar fiske och att samla på retrospelskonsoler. Rolig fakta: Jag har cirka 20 olika spelkonsoler hittills.

Princess Benido

Att hitta lösningar på programmeringsrelaterade problem som våra Odoo-kunder stöter på dagligen får mitt liv att kännas meningsfullt. På fritiden dansar jag, spelar tennis och gör videor.

Julia Valströhm

Jag har stor erfarenhet inom service och administration. Jag drivs av att hjälpa människor att bli mer effektiva och ser alltid nya möjligheter i vardagen.

Ifeanyi Ikesee

Att arbeta som Devop-tekniker på Linserv har gjort det möjligt för mig att använda både mina tekniska och analytiska färdigheter för att genomföra skarpa tekniska projekt i ett dynamiskt teknikföretag. Jag fascineras av det ständiga lärandet som ingår i denna roll, och jag ser fram emot att bidra till framgången för Linservs plattformar.