Odoo

Ett högkvalitativt system med bred funktionalitet


Med Odoo får du allt i ett. Det är ett heltäckande system där du väljer vilken funktionalitet som behövs för din verksamhet. När din verksamhet växer gör systemet det tillsammans med dig. Vi installerar de funktioner som du har användning för.


Odoo erbjuder över 40 olika appar. Allt från CRM, e-handel och bokföring till inventering, försäljning, och projektledning. Systemet uppdateras ständigt och en ny version släpps varje år. Det finns också möjlighet att göra specifika anpassningar för din verksamhet utöver det som erbjuds i Odoos egna appar.

eCommerce
Helpdesk
Manufacturing
CRM
Email Marketing
Accounting
Inventory
HR & Recruitment


Fri programvara utan dyra licenser

Odoo är ett open source-system som innebär att koden finns tillgänglig för alla och det är fritt att förändra den. Med utvecklare världen över som bidrar till koden blir programvaran både bättre och säkrare. Eftersom det är en fri programvara behöver du inte lägga pengar på dyra licensavgifter.

Allt i samma system

Slipp dubbel- och trippellagring av data. Med all funktionalitet i samma system kan du även ha all data på samma ställe. Det hjälper dig att spara tid vid uppdateringar och du kan enkelt få en överblick av all din data. Har du behov av att integrera andra system finns självklart denna möjlighet också.

Du väljer var din data ska lagras

Med Odoo är du i kontroll över din data och din företagsintegritet. Du bestämmer om datan ska lagras i egna servrar eller på molnet. Odoo följer även de nya, striktare kraven som gäller för både offentlig och privat sektor.

Upptäck version 17

Den nya versionen av Odoo är här! Den är snabbare, har många nya appar och innehåller flera AI-lösningar.


Med Odoo 17 kan du skapa personliga offerter för dina kunder, använda ChatGPT för att förbättra din marknadsföring och boosta din verksamhet med den nya Shop Floor-appen. Det finns också flera nya funktioner i appar såsom Accounting, Point of Sale, HR och Website, för att nämna några få...

Läs mer

Vi hjälper dig med migreringen

Linserv har sedan 2002 hjälpt företag att byta affärssystem till Odoo. Vårt team med certifierade experter hjälper er att implementera Odoo och ser till att er personal vet hur de ska använda systemet på bästa sätt. Vi bygger broar mellan affärer och IT, allt på ett och samma ställe!