IT-drift och Support

LET US TAKE CARE OF YOUR NETWORK AND IT ENVIRONMENT

Linserv erbjuder support och teknik skräddarsydd för dina affärsbehov. Vi tror att molntjänster är framtiden, men i vissa fall är traditionella lösningar på plats optimalt. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder det bästa möjliga valet av lösning, hårdvara och mjukvara - oberoende av leverantör. Vårt mål är att tillhandahålla en lösning som är snabb att installera, lätt att anpassa, som kan skala upp eller ner efter behov. Från design till installation och till slutanvändarsupport och träning vill vi att våra kunder ska få bästa möjliga IT-upplevelse.


Personlig IT-service och support

AnvändarSupport

Linserv helpdesk is based on entirety and efficiency. We become your point of contact and take overall responsibility for your IT queries.

We guarantee the best service at the fastest time. No long queues. We always allocate issues to the technician who is best suited to solve your problem as quickly as possible.
  


Läs mer om vår användarsupport

IT infrastructure for a secure and stable network


Secure, reliable operations

Drift och teknik 

Linserv övervakar din IT-miljö 24/7. Vi tar ansvar från design till utförande av era kritiska IT-system och applikationer och ser till att de alltid är tillgängliga.

Våra övervaknings- och förvaltningstjänster är utformade för att ge en smidig och problemfri IT-verksamhet till låg kostnad.

Läs mer om vår drift och teknik

Cloud services include smart client, smart connect and smart server


Scalable and cost effective

Molntjänster

Linserv Cloud är smart! Våra lösningar och tjänster bygger på de bästa Open Source- och licensierade produkter vi kan hitta.

Privata, offentliga och hybrid molntjänster anpassade till dina affärsbehov. Kostnadseffektiva, säkra, flexibla och skalbara lösningar. Lösningar som garanterat är billigare än motsvarande interna alternativ.


Läs mer om våra molntjänster

Order a free network analysis

Pricing

from 1500 kr

SMART RESOURCE POOL

Vi har ett komplett utbud av serverpaket i form av både privata, offentliga och hybridmolntjänster.

SMART SERVER är optimerad och anpassad till dina behov - och du betalar bara för vad du använder! Serverhantering, support, uppgraderingar, backup och övervakning till en fast, hanterlig kostnad.

Vid behov kan vi integrera med era befintliga system för mer komplexa lösningar där du kanske har flera olika serverroller.

from 495 kr

SMART CONNECT

Vår SMART CONNECT-tjänst innehåller en helt administrerad UTM-brandvägg som konfigurerats specifikt för ditt företag baserat på analys av dina befintliga nätverk och infrastrukturbehov.

SMART CONNECT-arkitekturen ger bättre stabilitet för ditt WAN/LAN och Cloud-nätverk till lägre kostnad. Stöd och övervakning av ditt nätverk ingår i tjänsten utan extra kostnad.

Låt oss visa dig hur prisvärd en helt integrerad och skräddarsydd nätverkslösning kan vara.

from 70 kr

SMART CLIENT

SMART CLIENT ger dig kontroll över alla dina nätverksklienter, PC, MAC eller mobilenheter.

Standardiserad kundhantering säkerställer att dina anställda får det stöd och de funktioner de behöver och har direkt tillgång till Linservs supportexperter var de än befinner sig.

SMART CLIENT förenklar allt från inköp, installation och uppdateringar. Låt oss visa dig hur vi kan minska både komplexiteten och kostnaden för verksamheten.