Support +4687490995

Open source-lösningar som förenklar din vardag


Föreställ dig en IT-lösning som arbetar för dig. Ett system som hjälper dig oberoende av vart du befinner dig. Förställ dig sedan en IT-leverantör som sätter dig främst. En som fokuserar på dina affärsbehov och förklarar på ett enkelt sätt. Viktigast av allt, föreställ dig en IT-leverantör som försöker göra allt den kan för att leverera rätt saker till rätt tid. 

Vi på Linserv gör allt detta. Vi tillhandahåller kompletta IT-lösningar som möter dina affärsbehov.


Koppla in oss och koppla av.

Låt oss hjälpa dig redan idag!

Business system company meeting

Odoo ready partnerLåt ditt affärssystem växa med ditt företag 

AUTOMATISERA DINA PROCESSeR

Använder ditt företag sig av många system för att hantera sitt dagliga arbete? Det behövs inte längre! Med Odoos flexibla platform är det enkelt att anpassa systemet för just ditt företags behov. 

User support with infrastructure at computer

Oracle gold partnerVälj en IT-partner som sätter dina affärsbehov främst

KOPPLA IN OSS OCH KOPPLA AV

Vår support finns alltid till hands för att hjälpa dig med din skräddarsydda digitala lösning. Vi erbjuder IT-tjänster och support för hård- och mjukvaror och installation, nätverksdrift och underhåll, klientinstallation och underhåll, molntjänster och migrering. Våra "smarta lösningar" är snabba att implementera och kostnadseffektiva.

Customer

Kundcase: Fastighetsägarna

Med tolv regionala kontor i hela Sverige ser vi till att Fastighetsägarna har tillförlitlig tillgång till nätverk och system, var de än är varje dag.

Customer

Kundcase: Indiska

Vi har gett support till Indiska i mer än fem år. Idag levererar vi supporttekniker för att tillhandahålla teknisk och slutanvändarsupport på plats, varje dag.

Customer

Kundcase: Sandvik

Sandvik litar på att vi sköter driften av deras kritiska produktionssystem i 8 länder. 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.