Open source lösningar som förenklar ditt arbete

Flexibelt, kostnadseffektivt, mobilt


Föreställ dig en IT-lösning som arbetar för dig. Ett system som hjälper dig oberoende av vart du befinner dig. Förställ dig sedan en IT-leverantör som sätter dig främst. En som fokuserar på dina affärsbehov och förklarar på ett enkelt sätt. Viktigast av allt, föreställ dig en IT-leverantör som försöker göra allt den kan för att leverera rätt saker till rätt tid. 

Vi på Linserv gör allt detta. Vi tillhandahåller kompletta IT-lösningar som möter dina affärsbehov.

 

Låt oss hjälpa dig redan idag!

Odoo image and text block

Låt ditt företag växa med en lösning som motsvarar dina verksamhetsbehov

AUTOMATE YOUR BUSINESS PROCESSES

Använder ditt företag sig av många system för att hantera sitt dagliga arbete? Det behövs inte längre! Med Odoos flexibla platform är det enkelt att anpassa systemet för just ditt företags behov. Välj en IT-partner som tar hänsyn till din affär snarare än produkten


Vår support finns alltid till hands för att hjälpa dig med din skräddarsydda digitala lösning. Vi erbjuder IT-tjänster och support för hård- och mjukvaror och installation, nätverksdrift och underhåll, klientinstallation och underhåll, molntjänster och migrering. Våra "smarta lösningar" är snabba att implementera och kostnadseffektiva.

 Läs mer om våra IT-tjänster
Odoo text and image block

Gå med i vårt lag

 

Hjälp oss förändra företag med Open Source lösningar

Läs mer här - >

Några av våra glada kunder

 Kund

Customer case: PDS Vision 

PDS litar på att vi ger exceptionellt stöd för deras affärssystem. Med mer än 200 anställda som arbetar i sex europeiska länder och USA är våra tjänster och expertis avgörande för deras framgång

Kund

Customer case: NOX

NOX har identifierats som det snabbast växande och mest inflytelserika konsultföretaget Sverige. Våra affärslösningar har spelat en viktig roll för att hjälpa NOX att revolutionera konsulttjänstsektorn.

Kund

Kundcase: Sandvik

Sandvik litar på oss för att säkerställa att deras kritiska produktionssystem och databaser fungerar och finns i åtta länder - hela dagen varje dag.